string(1) "0"

MKB Twente

wo, 15 mei 2024
15:30
Saxion Centrum voor Ondernemerschap, MKB Twente, het Ondernemersloket van de Gemeente Enschede en TIB-Advies.

Vraagbaak voor elke ondernemer!

Ondernemers en startende ondernemers kunnen vanaf 3 april met al hun vragen terecht bij de nieuwe OndernemersDesk, een samenwerking van Saxion Centrum voor Ondernemerschap, MKB Twente (met onze partners: Rabobank, Moore MKW en KienhuisHoving), het Ondernemersloket van de Gemeente Enschede en TIB-Advies.

Brede advisering

Of het nu gaat om advies voor een stevig en toekomstbestendig ondernemersplan, digitalisering, personeelsvraagstukken, ruimte om te ondernemen, vergunning voor een nieuwe vestiging, een stage- of afstudeer-plek, sparringpartner of welk ander onderwerp dan ook. De OndernemersDesk is er voor elke ondernemer!

Twee maal in de maand open

Ondernemers kunnen vanaf 3 april elke 1ste en 3de woensdag van de maand, tussen 15.30 en 17.30 uur terecht in het Connect U gebouw, Centrum voor Ondernemerschap (Z14), Ariënsplein 1 te Enschede. Gratis!

Daar zitten dan de vertegenwoordigers van de 4 organisaties die de ondernemers of startende ondernemers van harte zullen ontvangen en een luisterend oor zijn voor de vragen die er leven.

Volop ruimte om allerlei vragen te stellen

Dit initiatief van het OndernemersDesk moet er voor zorgen dat ondernemers de ruimte krijgen om hun vragen, problemen en kansen te laten horen aan specialisten die hen vervolgens verder kunnen helpen de juiste stappen te kunnen ondernemen. Als ondernemer zoek je naar adviseurs die jouw taal spreken, die de realiteit van het ondernemerschap van binnenuit kennen. Bij de OndernemersDesk vind je die adviseurs: ervaren professionals die zelf de praktijk hebben meegemaakt, niet alleen vanuit theorieën. Kom dus naar de OndernemersDesk als je op zoek bent naar sparringpartners die écht begrijpen wat je doormaakt. Waardoor jij weer dóór kan.

Meer informatie? Bel met Anne te Koppele, MKB Twente (06 – 41 60 61 69)

Heb je vragen?

Contact opnemen