Anne te Koppele|do, 25 mei 2023|Algemeen

Even voorstellen, Nijsink Consultancy

Welkom bij MKB Twente Ernstjan Nijsink van Nijsink Consultancy
Specialist in advisering, onderzoek en specialistische dienstverlening !

Ernstjan Nijsink is in 2005 na een verblijf in Australië begonnen met het adviseren van ondernemers op allerlei terreinen, maar altijd met de focus op Sales. In 2008 zijn de zaken uitgebreid met formules voor franchising en mede-eigenaarschap van bedrijven.

Wat Ernstjan Nijsink drijft is van het goede idee van een ondernemer een nog beter idee maken! En ervoor zorgen dat er echt wat gebeurt. Kortom, verandering en groei realiseren binnen het MKB. Met de menselijke maat, maar zonder een blad voor de mond te nemen.

Ernstjan doet vanuit de praktijk – met 30 jaar ervaring binnen het MKB- maar zeker ook op basis van modellen en bewezen theorie. Momenteel bestaan zijn werkzaamheden uit een mooie mix, het toepassen van de praktijk binnen het hoger onderwijs en de theorie binnen het MKB. Als Nijsink Consultancy helpt hij ondernemers – en zij die dat willen worden- met sales advies, ondernemersvaardigheden en coaching. Daarnaast is Ernstjan gastdocent in het hoger onderwijs.

Speerpunten:
• Ervaren manager met sterke focus op sales en commercie;
• Zeer gedreven ondernemer, beschikt over een gezonde dosis humor en is oprecht;
• Analyticus met stevige achtergrond in het managen van A-merk organisaties en MKB-bedrijven, afdelingen en klantrelaties;
• Strategische uitvoerder, dit als solist maar ook in teamverband;
• Sterke contactuele eigenschappen en mede daardoor veelzijdige gesprekspartner op alle niveaus.

Contactgegevens: bel Ernstjan op 0641413315 of mail naar ernstjan@nijsinkconsultancy.nl

Heb je vragen?

Contact opnemen