Anne te Koppele|do, 25 mei 2023|Algemeen

MKB Twente verbindt!’ Het verbinden van ondernemers aan elkaar, maar ook aan overheid, onderwijs en andere stakeholders zit in ons DNA. Sinds de lancering van het nieuwe ledenportaal, de ontmoetingsplek waar de leden van MKB Twente elkaar nog makkelijker kunnen vinden, hebben 84 ondernemers elkaar gevonden op het platform. Zij kunnen gebruikmaken van het forum voor kennisdeling, privéberichten sturen zonder eerst om contactgegevens te vragen én hebben direct toegang tot alle evenementen.

Graag willen wij je uitnodigen om gebruik te maken van het MKB Twente ledenportaal. Met ons ledenportaal wordt het leggen van verbinding met andere leden en het delen van kennis nóg makkelijker. Neem snel een kijkje en kom via het portaal in contact met andere Twentse MKB-ondernemers! Registreer je direct via deze link.