Nancy Trip|do, 27 mei 2021|Algemeen

Doe je mee aan deze enquête mede in opdracht van VNO NCW Twente, MKB Twente, IKT , gemeenten, Leerwerkloket, onderwijs en andere arbeidsmarkt partners in de regio Twente? Het kost je niet meer dan circa 10 minuten van jouw tijd en de waarde is groot.

De reden waarom we deze enquête onder ondernemers / werkgevers in Twente doen is dat de regio jou en jouw werknemers maximaal wil ondersteunen bij het realiseren van ‘Leven Lang Ontwikkelen’. De ontwikkelingen in bedrijven en functies gaan sneller dan ooit en vragen om actief bijblijven en wendbaar zijn. Een sterke, actieve Twentse leer- en ontwikkelcultuur is nodig. Maar hoe komen we daar? En wat kunnen de organisaties in Twente voor je doen om jou daarbij zo mogelijk te ondersteunen?

Daartoe hebben we behoefte aan meer inzicht in jouw situatie en behoefte. Deze enquête wordt voor ons uitgevoerd door bureau PROOF Adviseurs. Het onderzoek is anoniem, niets is op je individuele organisatie herleidbaar. Klik hier om naar de vragenlijst te gaan. De resultaten zullen rond oktober van dit jaar via diverse kanalen en ook door ons bekend worden gemaakt.
Je helpt ons om jou beter te kunnen helpen. Alvast bedankt!

Klik hier om de enquête in te vullen.

Heb je vragen?

Contact opnemen