Thomas Geerdink|di, 19 januari 2021|Algemeen

Het midden- en kleinbedrijf staat aan de basis van het economisch herstel. Het is de kurk waarop de Twentse economie drijft. MKB Twente is een betrouwbare bron van onafhankelijke informatie op het gebied van ondernemerschap. Wij zorgen ervoor dat je op het juiste moment op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen, waardoor je nog efficiënter kunt ondernemen. MKB Twente kan door verbindingen te leggen tussen de leden , individuele prestaties van bedrijven verbeteren. Dat is een unieke kans voor elk mkb-bedrijf.

Regelmatig organiseren we bovendien informatieve bijeenkomsten over thema’s als personeel, ondernemen en financiering.

Ondernemen doe je niet alleen

Een sterk netwerk is voor ondernemers essentieel. Op onze regionale netwerk- en informatiebijeenkomsten ontmoet je veel collega-ondernemers, die net als jij kansen zien voor ondernemerschap in Twente. Je maakt deel uit van ons netwerk van beslissers in politiek, instanties en bedrijfsleven. Haal meer uit ons netwerk.

Word lid

MKB Twente verbindt ondernemers in het mkb (0-250 werknemers). Voor slechts € 135,-  profiteer je een jaar lang van alle voordelen van het lidmaatschap. En hoor je bij de eerste 15 aanmeldingen, dan ontvang je een leuk presentje.

  • Je steunt de lobby van MKB-Nederland om gezamenlijk het ondernemersklimaat in Nederland en in Twente te verbeteren.
  • Je hebt recht op telefonisch advies van onze relatiemanager en officemanager. Voor meer inhoudelijke vragen worden de specialisten van ons kennisloket ingeschakeld (o.a. juridisch, personeel, financieel).
  • Je wordt uitgenodigd voor diverse (regionale) bijeenkomsten met toonaangevende sprekers en actuele thema’s.
  • Je wordt geïnformeerd over wijzigingen in wet- en regelgeving en dan met name de praktische kant hiervan.
  • Je hebt toegang tot het adviesloket met onze Strategisch Partners, bijvoorbeeld Twente Mobiel voor hulp bij het maken van een thuiswerkplan.
  • Je kunt samen met Saxion Centrum voor Ondernemerschap en ROC van Twente op zoek gaan naar geschikte stagiaires.

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en kan iedere maand ingaan. Na afloop van die periode wordt het automatisch verlengd. Wil je het lidmaatschap opzeggen, dan verzoeken wij je dit één maand voor het einde van deze periode aan ons door te geven.

We ontmoeten je graag op één van onze (digitale) bijeenkomsten. Bekijk onze website https://www.mkb-twente.nl voor kennissessies of bijeenkomsten en meld je aan d.m.v. het inschrijfformulier. De link naar het inschrijfformulier vind je hier.

Heb je vragen?

Contact opnemen