Anne te Koppele|di, 1 februari 2022|Algemeen

Met IKBINDR zakelijk investeren in een Leven Lang Ontwikkelen

Het Twents Fonds voor Vakmanschap biedt inwoners van Twente een kans om zich te blijven ontwikkelen en hun positie op de arbeidsmarkt te versterken. Door om-, bij- of herscholing in een vakrichting tot maximaal MBO-4 niveau. Zowel werkenden, ZZP’ers als niet-werkenden kunnen gebruik maken van het fonds. Ze kunnen een scholingscheque  ontvangen voor een opleiding, training of cursus tot maximaal € 2500,- per jaar.

Met de campagne IKBINDR brengt het Twents Fonds voor Vakmanschap een leven lang ontwikkelen voor iedereen dichterbij. Letterlijk en figuurlijk. Zo motiveert het fonds inwoners van Twente om te investeren in zichzelf, door gebruik te maken van de scholingscheque. Aanmelden voor een cheque kan hier.

Met een lidmaatschap van IKBINDR Zakelijk investeren we samen in een Leven Lang Ontwikkelen. Wil jouw werknemer zich bijscholen? Dan dragen wij hier samen aan bij. De scholingskosten voor opleidingen, trainingen en/of cursussen, maximaal tot en met mbo-niveau 4, worden voor 50% gefinancierd door Twents Fonds voor Vakmanschap. De andere 50% door jou als werkgever.

Hiermee kunnen we de uitdagingen van tekorten op de arbeidsmarkt aan en kunnen werknemers zich blijvend ontwikkelen in hun eigen vakgebied. Zo houden we samen onze regio arbeidsfit. Daar staan we voor. Alle werkgevers in Twente!

Meld je aan voor het lidmaatschap of kijk voor meer informatie op ikbindr.nl/zakelijk

 

Heb je vragen?

Contact opnemen