Anne te Koppele|do, 18 november 2021|Algemeen

door Twents Fonds voor Vakmanschap

Ben jij werkgever in Twente? En is voor jou Leven Lang Ontwikkelen belangrijk? In Twente doen we dit samen! Overheid, onderwijs en ondernemers. Via IKBINDR Zakelijk door Twents Fonds voor Vakmanschap.

IKBINDR Zakelijk is een lidmaatschap waarmee je als werkgever in Twente de toekomst aan het nu verbindt door blijvend te investeren in Leven Lang Ontwikkelen. Hoe? Door samen de kosten voor scholing van werknemers te dragen. De scholingskosten voor opleidingen, trainingen en/of cursussen, maximaal tot en met MBO niveau 4, worden voor 50% gefinancierd door Twents Fonds voor Vakmanschap. De andere 50% door jou als werkgever.

Hiermee kunnen we de uitdagingen van tekorten op de arbeidsmarkt aan en kunnen werknemers zich blijvend ontwikkelen in hun eigen vakgebied. Zo houden we samen onze regio arbeidsfit. Daar staan we voor. Alle werkgevers in Twente!

Jij ook? Meld je nu aan voor het lidmaatschap of meer informatie via https://www.ikbindr.nl/zakelijk. Er zijn geen kosten aan het lidmaatschap verbonden.

Heb je vragen?

Contact opnemen