Anne te Koppele|do, 29 juni 2023|Algemeen

Graag willen wij ons voorstellen. Wij zijn aannemersbedrijf Kleinbouw Twente uit Enschede. Al meer dan 20 jaar zijn wij groot in nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud in de regio Twente.

Over Kleinbouw Twente

In 2002 begon Edwin Barneveld als kleine zelfstandige Kleinbouw Twente. Inmiddels is Kleinbouw Twente uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 17 medewerkers. Klein zijn we dus niet meer. Wij zijn groot geworden dankzij onze brede praktijkkennis en passie voor het vak. Dat ziet u terug in ons werk en bij onze medewerkers. Vooral grotere verbouwingen zoals het uit- of aanbouwen van woningen, een dakopbouw maar ook de verbouwing van bedrijven en kantoren is onze specialisatie. Natuurlijk zijn wij ook in te schakelen voor kleinere projecten. Denk aan nieuwe kozijnen en isolerende maatregelen. Wij hebben eigen tegelzetters en verzorgen installatiewerkzaamheden waardoor wij jaarlijks vele prachtige badkamers opleveren. Wij werken voor particulieren maar we zijn ook actief op de zakelijke markt. Zo doen wij renovatie- en onderhoudswerkzaamheden voor gemeenten en scholen. Daarnaast werken wij samen met diverse architecten. De klant staat centraal en wij gaan elke dag voor kwaliteit. Om dit te waarborgen is Kleinbouw Twente aangesloten bij Bouwgarant en Bouwend Nederland.

Een kijkje in de toekomst….

Onlangs zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie (Olieslagweg 106 in Enschede). Hier hebben veel ruimte voor opslag van materialen, kantoren en er is een grote werkplaats met diverse machines. Hiermee zijn we klaar voor de toekomst. Een toekomst waar steeds meer Prefab wordt gebouwd. In onze werkplaats kunnen we bijvoorbeeld complete uit- of aanbouwen, dakkapellen, wanden voor kantoren en zelfs complete woningen voor fabriceren. Sneller (ver)bouwen met minder overlast, dat is ons doel.

Speerpunten: vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke benadering

 

Contactgegevens:

Kleinbouw Twente b.v.
Olieslagweg 106, Enschede
Telefoonnummer: 053-4303045
E-mail: info@kleinbouw-twente.nl
Website: www.kleinbouw-twente.nl

 

Heb je vragen?

Contact opnemen