Nancy Trip|do, 11 maart 2021|Algemeen

De berichtgeving over het coronavirus gaat in een razendsnel tempo. We merken dat veel bedrijven behoefte hebben aan eenduidige informatie. Onderstaand vatten we informatie samen die de verschillende instanties en organisaties hebben. Daarmee willen we ondernemers helpen aan een overzichtelijk lijstje met informatie, namen en nummers.

Om het coronavirus onder controle te krijgen moeten we onze contacten tot een minimum beperken en geldt een avondklok tussen 21.00 en 04.30 uur. De lockdown en de avondklok blijven tenminste tot en met 30 maart van kracht. Het kabinet doet een aantal kleine correcties op de al bestaande maatregelen. Bijvoorbeeld per dinsdag 16 maart mogen bij winkelen op afspraak twee klanten per verdieping binnen zijn. Of één klant per 25 vierkante meter winkeloppervlak.

Vanaf 31 maart staat een aantal versoepelingen gepland, zoals het openen van de buitenterrassen en meer ruimte voor het verder opengaan van winkels. Die versoepelingen kunnen alleen doorgaan als het aantal bezette intensive care-bedden stabiel blijft en het reproductiegetal rond de 1 blijft. Op 23 maart wordt hierover een besluit genomen.

Klik hier voor meer informatie.

Heb je vragen?

Contact opnemen