Opening nieuw kantoor Creative ICT

Opening nieuw kantoor Creative ICT

21-12-2016

Opvallen dat doet full service internetbureau Creative ICT in het prominente pand aan de M.H. Tromplaan wel. Sinds oktober dit jaar is Bas Janssen met zijn 15 medewerkers verhuisd naar de M.H. Tromplaan 3, waar de Fortis Bank eerder was gevestigd. Want waar Creative ICT de laatste jaren ruim 400 bedrijven aan de hand heeft genomen om ze te helpen met hun zichtbaarheid in de online wereld, werd het nu eens tijd om aan hun eigen zichtbaarheid te werken.

Zes jaar geleden begonnen als eenmanszaak, nu is het resultaatgerichte internetbureau uitgegroeid tot een volwaardig team van specialisten. Een WordPress website, Magento webshop, Google campagne of positionering op social media. Voor de uitvoering van alle online marketing aspecten hebben zij een specialist in huis.

Creative ICT gaat graag een lange termijn samenwerking aan met haar klanten en wil ze ‘succesvol online’ maken met haar gevarieerde dienstenpakket. Het klantenbestand bestaat uit een mooie mix van kleine en grote bedrijven. Zo kunnen onder andere bedrijven als Rabobank, MST, Bruggerbosch, Ariens Zorgpalet en De Woonplaats op de online expertise van Creative ICT rekenen. In de regio Enschede is Creative ICT steeds meer betrokken bij lokale verenigingen, zoals de sponsoring van amateurclub Vogido en een samenwerking met MKB Twente, waarvoor eind 2016 een nieuw ledenplatform gelanceerd zal worden.

Met veel uitdagende projecten gepland in 2017 verwacht Bas Janssen komend jaar Creative ICT verder door te kunnen laten groeien. Daar draagt de verhuizing ook zeker aan bij.