MKB Twente is een strategisch partnerschap aangegaan met Damsté advocaten – notarissen

MKB Twente is een strategisch partnerschap aangegaan met Damsté advocaten – notarissen

24-02-2017

Sinds 1 februari heeft MKB Twente er een nieuwe strategische partner bij: Damsté advocaten – notarissen. Damsté is al meer dan 100 jaar partner van ondernemers in de regio.

Advocaat Berbel Jaspers: ‘Graag willen wij onze kennis en kunde delen met de leden van MKB Twente. We zien dat voor veel ondernemers de drempel vaak hoog is om een advocaat of notaris in te schakelen. Onder ander door het inrichten van een juridisch loket op de website van MKB Twente willen we de mogelijkheid bieden voor leden om op een eenvoudige en snelle manier een vraag te stellen. Zowel via e-mail als telefonisch.

Daarnaast willen we de leden op de hoogte houden van actuele juridische ontwikkelingen door regelmatig blogs en artikelen op de site van MKB Twente te plaatsen. Ook zullen diverse themabijeenkomsten worden georganiseerd voor de aangesloten leden.’ Leden van MKB Twente ontvangen daarnaast nog eens korting op de geldende uurtarieven indien een zaak wordt aangebracht via het juridisch loket. Meer weten waar de meer dan 100 specialisten van Damsté u mee kunnen helpen, kijk dan op www.damste.nl