Jan Schreurs is accountmanager bij Wassink Autolease. Jan gaat namens Wassink Autolease & Wassink Autogroep in de regio Twente en de Achterhoek ondernemers adviseren over hun wagenparkbeheer en daarbij natuurlijk ook het onderdeel leasing.

Bent u op zoek naar een zakelijke lease auto?  ‘’Bij Wassink Autolease helpen wij u graag op weg met een passend lease voorstel. Wij zijn graag uw specialist als het gaat om optimale mobiliteit en leveren individueel maatwerk. Omdat elke klant een vaste aanspreekpartner heeft met een vaste back-up kennen wij onze klanten goed, en streven we naar langdurige relaties. Of het nu gaat om de bakker om de hoek, het lokale bouwbedrijf of de grote zorginstelling. Wij komen graag met u in contact.’’

Wassink Autolease bestaat al sinds 1999. Ooit opgericht door Peugeot dealer Opgenoort onder de naam YouLease met als doel een leasemaatschappij te zijn met een sterk lokaal karakter voor het midden en kleinbedrijf, 20 jaar later is de naam veranderd in Wassink Autolease, onderdeel van Wassink Autogroep. Een sterke naam in drie provincies en daarbuiten. Of het nu gaat om een bedrijfswagen, een auto voor de accountmanager of voor de directie. Wassink Autolease kan het verzorgen.

Wassink Autogroep vindt zijn oorsprong in het centrum van Winterswijk, waar de heer Wassink in 1970 zijn eerste auto’s verkocht. Inmiddels is Wassink Autogroep uitgegroeid tot één van de grootste holdings in de Nederlandse automarkt. Door diverse overnames telt Wassink Autogroep nu 19 vestigingen waaronder in het Oosten van Nederland. Naast elf sterke merken – Peugeot, Citroën, DS, Opel, Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Ford, Hyundai, Kia en Jeep – biedt Wassink Autogroep een compleet pakket aan ondersteunende diensten. Van deskundig aankoopadvies en professioneel onderhoud tot en met het regelen van de verzekering en financiering, schade via onze eigen schadebedrijven of een aantrekkelijk leasecontract via onze merkonafhankelijke leasemaatschappij Wassink Autolease.

Paul van Doesburg is Accountmanager Zakelijke Markt bij Wassink Autogroep en helpt ondernemers graag. Hij adviseert en ondersteunt u als zakelijke klant bij alle vragen die u heeft over mobiliteit. Iedere onderneming heeft verschillende wensen en behoefte als het gaat over mobiliteit. Daarom wordt er altijd een offerte op maat gemaakt en denken zij graag met u mee. Of dat nou gaat om een kleine ondernemer of een grote organisatie met meer dan 100 auto’s. Paul is samen met Jan Schreurs het aanspreekpunt voor het gebied Twente en de Achterhoek.

Jan Schreurs

Accountmanager

0657528267