Wij zijn verheugd om ArboNed te verwelkomen als nieuw Strategisch Partner van MKB Twente!

27-06-2019

ArboNed maakt werkend MKB in Nederland gezonder en vitaler. Dagelijks staan ze klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers.

Ze verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s en zorgen voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. Weten hoe een bedrijf ervoor staat is hun vertrekpunt. Met hun (wettelijk verplichte) analyse-instrumenten geven ze inzicht, adviezen en praktische oplossingen, die aantoonbaar bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van mensen. Want met vitale mensen kunnen ondernemers hun doelen realiseren en hun ambities waarmaken, kortom: gezond ondernemen.

Meer informatie over wat ArboNed voor jou als ondernemer kan betekenen? Kijk dan op de link