Wat is Twente Mobiel en wat kan deze organisatie betekenen voor Twentse ondernemers in tijden van de Corona crisis?

16-06-2020

Twente Mobiel is trotse partner van MKB Twente. Ze zijn een projectorganisatie van de provincie Overijsel. Ze ondersteunen Twentse werkgevers bij het verduurzamen van hun mobiliteitsbeleid. Dat doen ze met onderzoek, advies en maatregelen wat geheel kosteloos is!
Langzaam komt Nederland weer in beweging, maar het advies blijft voorlopig: werk zoveel mogelijk thuis.

Om werkgevers in deze nieuwe realiteit te helpen heeft Twente Mobiel een Corona Mobiliteitsprotocol ontwikkeld dat praktische en concrete oplossingen biedt voor hoe het mobiliteitsbeleid er in deze tijden uit kan zien. Het is een handvat voor werkgevers om tijdens deze pandemie hun mobiliteitsbeleid zodanig aan te passen dat medewerkers op een gezonde, duurzame en veilige manier naar werk kunnen reizen. In het protocol worden diverse stappen onderscheiden, gebaseerd op de afstand van het woon-werkverkeer.

De mobiliteitsmakelaars van Twente Mobiel helpen u in 4 stappen:

1. Samenstellen compact team – Ze vormen samen een team met alle benodigde betrokkenen in uw organisatie.
2. Postcode analyse – Ze analyseren de woon-werk afstand van uw medewerkers.
3. Ze maken een concreet advies en plan van aanpak.
4. Ze ontwikkelen samen een strategie waarmee u snel en flexibel kunt inspelen op de veranderingen. Nu en in de toekomst.

Twente Mobiel gaat graag met u, geheel vrijblijvend en kosteloos in gesprek over dit protocol.
Wilt u meer informatie over hoe het Corona Mobiliteitsprotocol werkt, kijk hier de webinar terug die onze mobiliteitsadviseurs over dit onderwerp gaven.

Wilt u tevens snel aan de slag om uw mobiliteit corona-proof te maken? Neem dan contact op met de mobiliteitsmakelaars van Twente Mobiel: Arnold Helfrich of René Teeuwen via info@twentemobiel.nl.