Vertrek directeur MKB Twente

Vertrek directeur MKB Twente

9-12-2016

Beste collega ondernemer, beste lid van MKB Twente,

André de Lizer en het bestuur van MKB Twente hebben besloten niet samen verder te gaan. Het contract met André eindigt op 31 december 2016. We waren al enige tijd met elkaar in gesprek over de volgende fase van MKB Twente.

In de afgelopen 2,5 jaar dat André directeur was van onze vereniging, hebben we de transitie naar een zelfstandige vereniging succesvol doorgemaakt.

André heeft met het team veel energie gestoken in de ontwikkeling van de vereniging en de strategische partnerships die we met meerdere bedrijven en organisaties zijn aangegaan.

Het bestuur wil André, ook namens de leden, hartelijk bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wensen hem alle goeds voor de toekomst!

Met collegiale en ondernemende groet,
Het bestuur van MKB Twente

Andre de Lizer zal tijdens de Rode Loper 2016 en de bijeenkomst op 19 januari aanwezig zijn.

Beste lid en/ of strategisch partner van MKB Twente,

In relatie tot mijn vertrek bij MKB Twente wil ik u allen hartelijk danken voor de prettige samenwerking en het fijne contact.
Ik ben er trots op een bijdrage te hebben mogen leveren, samen met mijn team, aan de ontwikkeling van de vereniging en de transitie naar een zelfstandige en professionele MKB Twente begeleid te hebben.

Zonder uw vertrouwen en ondersteuning zou dat niet gelukt zijn, daarvoor nogmaals heel veel dank.
Het is ondoenlijk om een ieder persoonlijk te bedanken, ik hoop op uw begrip. Maar we zullen elkaar wellicht nog eens tegenkomen, Twente is niet zo groot. Ik hoop dat u MKB Twente een warm hart blijft toedragen, Samen zijn we immers Slimmer en Sterker. Ik wens u allen veel mooie business en zakelijk geluk toe, in goede gezondheid en een gelukkig privé-leven.

Met hartelijke groet,

André de Lizer