Van niets naar iets en andersom

10-02-2020

Vallen en opstaan. Dat hoort bij het starten van een onderneming.

Wij zijn 16 Fast Forward trainees en wij zijn onze eigen onderneming gestart. Telkens zitten we in het proces van bedenken, creëren en onderzoeken om zo tot concrete beslissingen te komen en om vervolgens weer terug te gaan naar niets zodat we daar weer iets van kunnen maken.

Samenwerken, elkaar steunen en vooral nieuwsgierig zijn naar onze ‘discomfort-zone’ zijn voor ons belangrijke elementen om te slagen.

Onze onderneming? Een boek schrijven, uitbrengen en verkopen, en dat allemaal binnen een half jaar.

Wij zijn op zoek naar de geheimen van de Twentse ondernemer. Ondernemers die de stap hebben gewaagd om te gaan ondernemen ongeacht de grootte of het succes. Waar zijn zij tegenaan gelopen en nog belangrijker: hoe zijn ze gekomen waar ze nu staan?

Om dit ambitieuze project te laten slagen hebben we elkaar nodig. Individuele trainees met eigen kwaliteiten, ideeën en principes. De kunst is om elkaar te versterken zodat we het beste in elkaar naar boven halen. Dat begint natuurlijk bij wilskracht en dat is er genoeg! De wil om te doen, ongeacht de gevolgen want we blijven opstaan.

Alles is nieuw en niks gaat precies zoals we dat in de eerste instantie voor ons zagen. We ervaren tegenslagen en soms twijfelen we enorm over bepaalde keuzes. Maar dit hoort er bij en we zouden het niet anders willen. Want er is geen betere manier om zoveel te leren dan door het zelf te ervaren.

Wij zijn een mega gemotiveerd team en zetten alles op alles om een boek uit te brengen waar we allemaal trots op mogen zijn!

Het is een boek dat iedereen die ook maar iets met ondernemen in Twente te maken heeft, in huis zou moeten hebben.

Wil jij dit toffe boek ook bemachtigen?

Bestel hem hier: https://www.vannietsnaarietsenandersom.nl/