Uitbreiding TOGS-regeling: ook ondernemers in de non-food kunnen aanvragen doen

29-03-2020

Bron: Rijksoverheid | 28-03-2020

Extra groepen ondernemers in de non-food-sector zoals winkeliers kunnen vanaf maandag 30 maart 2020 ook gebruikmaken van de regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS).
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft op 28 maart de uitbreiding bekend gemaakt van de regeling.

“Het zijn uitzonderlijke tijden die grote gevolgen hebben voor ondernemers. Daarom heeft het kabinet bij de aankondiging van het Noodpakket voor banen en economie ook meteen gezegd dat dit pakket nooit stilstaat. Ondernemers in de sector non-food kunnen weliswaar openblijven, maar zien hun inkomsten sterk teruglopen door de noodzaak tot social distancing. Omdat ze hard getroffen worden verruimen we de regeling”

Meer informatie over het TOGS hier