Terugblik Werksessies Regio Deal in Twente

12-02-2020

Op 20 januari van dit jaar heeft MKB Twente een informatieve bijeenkomst verzorgd voor alle MKB ondernemers in Twente. 4 kenners van de 4 pijlers van de Regio Deal hebben in afzonderlijke werksessies verteld over de projecten binnen de Regio Deal, daar waar nog mogelijkheden liggen voor de ondernemers. Het ging erom de Regio Deal inzichtelijker en aannemelijker te maken.

De bijeenkomst werd afgetrapt door de dagvoorzitter Jan Bruins. Han ten Broeke vertelde vervolgens over zijn tour langs de Twentse bedrijven waar hij informatie heeft opgehaald. Met deze informatie heeft hij het ‘Twents Rentmeesterschap Nieuwe Stijl’ geschreven. Een aanbeveling voor ondernemers hoe zij de regio Twente door kunnen ontwikkelen om prominent op de landkaart te pronken. Hoe maken wij van Twente een sterker merk. Een zeer enthousiasmerende presentatie.

Aansluitend zijn de ondernemers in 4 verschillende ruimtes in de Grolsch Veste met de projecten bekend gemaakt door de presentatoren. Her en der was sprake van mooie kennisuitwisseling.
Na de werksessies zijn wij in de de zaal oorstrelend verwend met de ervaringen en verhalen van top ondernemer Jacco Vonhof. Als voorzitter van MKB Nederland vertegenwoordigt hij de belangen van alle MKB ondernemers richting o.a. richting de overheid. Hij nam ons mee in de nieuwe trends en ontwikkelingen voor 2020.

Ter afsluiting hadden we voldoende gespreksstof tijdens de borrel in de mooie TOS bar van de Grolsch Veste!

Graag tot een volgende ondernemende ontmoeting!