Terugblik strategisch partnerdag

Terugblik strategisch partnerdag

4-12-2018

Afgelopen vrijdag vond in de sociëteit van het Wilminktheater de strategisch partnerdag van MKB Twente plaats.

Plannen 2019
Tijdens deze dag blikten wij terug op het afgelopen jaar, 2018. Hierbij hebben we het onder andere gehad over de evenementen die MKB Twente heeft georganiseerd, het fysieke advies loket dat wij samen met Damsté, Kroese Wevers en Werkplein Twente hebben opgezet en de ledenvoordelen die onze partners aanbieden.

Een van deze voordelen zijn de E-bikes van MKB Twente. Als lid van MKB Twente kunt u uw werknemers voor twee maanden de mogelijkheid geven om de auto even thuis te laten staan en op onze E-bike naar het werk te gaan. Dit organiseren wij in samenwerking met Twente Mobiel om zo het woon-werkverkeer schoner, groener en goedkoper te maken.

Strategisch partnervoordeel
Laura Reimerink heeft alle strategisch partners aangemoedigd om in 2019 weer gebruik te maken van de strategische partnervoordelen. Hierbij kunt u denken aan het beschikbaar stellen van uw locatie voor een van onze evenementen, het geven van een leerzame bedrijfs-/beroepspresentatie of door content aan te leveren die wij plaatsen op social media of in de maandelijkse nieuwsbrief.

MKB Nederland
Hans Bakker, Regiomanager van MKB Nederland, was ook aanwezig. Hij vertelde namens MKB Nederland hoe belangrijk het is voor ondernemers om elkaar te ondersteunen en hoe zij dit kunnen. MKB Twente en MKB Nederland willen in 2019 nauwer met elkaar gaan samenwerken om hier hun eigen bijdrage aan te leveren

Wij verwelkomen onze nieuwe strategische partners FC Twente, de Persgroep en Storekeeper. De strategische partners, MKB Nederland en MKB Twente kijken samen uit op 2019!