Terugblik Algemene Ledenvergadering 6 maart

Terugblik Algemene Ledenvergadering 6 maart

6-03-2018

In dit item blikken we terug naar een geslaagde Algemene Ledenvergadering die we hielden bij onze strategisch partner het Wilminktheater.

 

Op deze middag hebben we Jan Gerritsen en Belinda Schurink bedankt voor hun jarenlange inzet bij MKB Twente als bestuursleden. We hebben ze leren kennen als zeer betrokken personen die zeer waardevol zijn geweest voor de ontwikkeling van MKB Twente. Zij hebben zich enorm ingezet voor MKB Twente en mede hierdoor is MKB Twente gegroeid en kunnen we de ingezette koers aanhouden.

 

Ondanks het vertrek van twee bestuursleden is het bestuur wel gegroeid naar zes bestuursleden. Tijdens deze ALV zijn namelijk drie nieuwe bestuursleden van MKB Twente benoemd: Marlies Rijnberg (Intercity Hotel) , Nancy Trip (zelfstandige) en Albert Vaartjes (The Sales Barn).

 

Klik hier voor alle bestuursleden.

 

Daarnaast werd er een financieel overzicht van 2017 gepresenteerd door onze penningmeester Harold Oude Smeijers, waarin hij de positieve groei van MKB Twente toelichtte. Ook werd de agenda van 2018 benoemd met een toelichting op de eerste drie evenementen: 20 maart (Strategisch Partnerdag, bij de Commanderij in Ootmarsum), 29 maart (Veluwe Goes Twente), 25 mei (Ondernemerscafé Q2).

 

Zie hieronder voor de foto’s van de Algemene Ledenvergadering op 6 maart. Er werd veel genetwerkt en er is heerlijk geluncht. Hopelijk tot het volgende evenement!