Ronde van Overijssel

Ronde van Overijssel

19-07-2017

“Het begint met de fiets”

“Het begint met de fiets” was een slogan van de Fietsweek Enschede die eind juni het fietsen in de spotlight zette. Ook voor ondernemend Twente is fietsen een mooie kans. Het zorgt voor gezonde werknemers (en werkgevers), het houd je fit, je staat niet in de file en zorgt voor de nodige portie levensgeluk, aldus voormalig topwielrenner Theo de Rooij.

Prikkelend

Tijdens de ondernemersbijeenkomst in de Grolsch Veste prikkelden voormalig topsporters Theo de Rooij en Erben Wennemars de bestuurders uit het Twentse bedrijfsleven. “Wat ga jij doen om het fietsgebruik bij woon-werkverkeer te stimuleren?” vroeg Wennemars het publiek. Oud-Tour de France-renner Rob Kleinsman sprak namens de Ronde van Overijssel – Bike Events over de steun die de Ronde geeft aan wielrennen en fietsprojecten in Overijssel.

De organisatie was in handen van de gemeente Enschede, 365 dagen fietsen, Twente Mobiel, FC Twente en de Ronde van Overijssel – Bike Events. Meer over deze bijeenkomst en de organisatoren lees je op de site van Fietsweek Enschede.

Met de Ronde naar de Tour

De Ronde van Overijssel – Bike Events ondersteunt alle fietsprojecten en veel wielerkoersen in onze provincie natuurlijk van harte. Ook als ondernemer kun je de wielersport en het fietsen in onze regio een zetje in de rug geven en er zelf profijt en plezier van hebben.

Zo nam de Ronde van Overijssel haar sponsoren mee naar de start van de Tour de France. Dat was een goede gelegenheid om andere ondernemers te spreken, te genieten van de grootste wielerwedstrijd van de wereld én erg gezellig.

Meer weten over het ondersteunen van de wielersport en het fietsen in Overijssel en welke kansen dat biedt? Kijk dan op de website van de Ronde van Overijssel.