Robitex wint leverancier van het jaar 2017 publieksprijs

Robitex wint leverancier van het jaar 2017 publieksprijs

11-09-2017
Robitex heeft de Leverancier van het jaar verkiezing 2017 publieksprijs gewonnen. De jaarlijkse verkiezing georganiseerd door de uitgever van het vakblad PromZ is altijd een groots festijn. Waar vorig jaar nog de nummer 2 en 3 ook in het zonnetje werden gezet, werd dit jaar alleen de publieksprijs en prijs voor leverancier van het jaar volgens de vakjury uitgedeeld. 
 
John Swaab, voorzitter van de PromZ zei over winnaar Robitex het volgende: “Robitex werkt al velen jaren met een enorme drive en enthousiasme en dat is ook de reden dat veel mensen op hun stemmen. Het team van Robitex is zeer actief en zijn niet bang om te vernieuwen of te falen.”
 
“Het is een hele eer dat wij deze prijs hebben gewonnen en het laat zien dat wij in de ogen van onze klanten heel goed bezig zijn” zegt eigenaresse Danielle Kaspers. “De Leverancier van het jaar is verkiezing is de belangrijkste prijs in onze branche en daarom zijn wij erg trots dat wij dit jaar de publieksprijs in ontvangst hebben mogen nemen”. 
 
In 2015 won Robitex ook al de publieksprijs en het is daarom een knappe prestatie om deze ook in 2017 in de wacht te slepen! “We wisten dat we goed bezig waren en dit motiveert ons als team om op deze wijze verder te gaan. Volgend jaar bestaan we 25 jaar, dus dat wordt een nog mooier jaar met erg veel verrassingen” aldus Danielle.