Replay webinar Lease een E-bike via E-Bike to go!

25-06-2020

Naast de vele problemen die het Corona virus met zich mee heeft gebracht, zijn er ook lichtpuntjes te zien aan de horizon. De globale CO2-emissie is volgens het onderzoek van Nature Climate Change met 4 tot 7 % gedaald en in Nederland zien we een gemiddelde daling van 5 tot 6 %. Ook in tijden van de Corona Crisis blijft het klimaat een centraal aandachtspunt waar we aan moeten werken.

Twente Mobiel, trotse partner van MKB Twente, heeft een oplossing waarmee ook ondernemers hun steentje bij kunnen dragen aan het verbeteren van ons klimaat. Zo biedt Twente mobiel via E-Bike-to-go, aantrekkelijke lease plannen aan voor ondernemers zodat het woon-werk verkeer zoveel mogelijk elektrisch gaat voor ondernemers.

Harm Timmer, sales manager bij E-Bike to go, gaf op woensdag 17 juni een webinar over de verschillende mogelijkheden voor het leasen van een E-bike.

Wil je deze webinar terug kijken? Klik dan hier voor de replay!