Onze strategische partner Heracles heeft als enige Eredivisieclub een E-speler in dienst

Onze strategische partner Heracles heeft als enige Eredivisieclub een E-speler in dienst

26-04-2017

Het zal niemand ontgaan zijn: Nederland is in de ban van E-Sport. In februari startte de E-Divisie, een digitale competitie waar alle 18 Eredivisieclubs aan deelnemen. Parallel aan wedstrijden die in de Eredivisie worden afgewerkt worden deze ook op het digitale veld gespeeld. Dat E-Sport belangrijke (zakelijke) kansen biedt, is overduidelijk.
Heracles Almelo heeft als eerste en vooralsnog enige Eredivisieclub een E-Speler fulltime in dienst genomen. Bryan Hessing, geboren en getogen in Almelo, behoort tot de top van Europa en vertegenwoordigt Heracles Almelo in nationale en internationale toernooien en activiteiten.
De laatste ontwikkelingen binnen Heracles Almelo E-Sport:

  • Na Asito, die als Hoofdsponsor E-Sport werd vastgelegd, is Media Markt Hengelo onlangs als E-Partner aangetrokken.
  • Als eerste en vooralsnog enige Eredivisieclub startte Heracles Almelo in april een eigen online FIFA17-toernooi, dat voor iedereen toegankelijk is: de Heracles Almelo E-Competitie.
  • Vanaf mei start Heracles Almelo met haar eigen E-Sport Jeugdopleiding.
  • E-Speler Bryan Hessing heeft zich gekwalificeerd voor de voorrondes van het WK FIFA17. Op 6 mei speelt Bryan een toernooi met internationale topspelers in Madrid.

Meer weten over Heracles Almelo E-Sport en de zakelijke mogelijkheden? Klik hier of neem contact op via commercie@heracles.nl.