Ondernemersavond Founders Military Boekelo

26-09-2018

Exclusief voor MKB Twente leden: Ondernemersavond Founders Military Boekelo

Op dinsdagavond 9 oktober organiseert de Founders Military Boekelo de jaarlijkse Businessclubavond. Tijdens deze avond geven zij de gelegenheid aan ondernemers, zoals u, om op een luchtige manier te netwerken en nieuwe ideeën te creëren. MKB Twente is uitgenodigd om samen met haar leden aanwezig te zijn, net als vele andere belangenverenigingen en businessclubs uit de buurt. Een mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen tijdens een ontspannen, maar ook gezellige avond.

Deze avond vindt plaats in de eigen Founders lounge op het hoofdterrein van de Military en zal om 20 uur. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je aan voor 2 oktober! Wilt u in de e-mail vermelden met hoeveel personen u komt (Max. 2 personen per lid) en van welk bedrijf u bent.