MSG Post & Koeriers verlengd Strategisch partnerschap met MKB Twente

MSG Post & Koeriers verlengd Strategisch partnerschap met MKB Twente

25-11-2016

De laatste jaren is MSG uitgegroeid tot serieuze speler op de post & koeriersmarkt. Inmiddels zijn er meer dan 200 medewerkers werkzaam bij het bedrijf. Van origine is MSG een (inter)nationale spoedkoeriersdienst. Sinds de overname van de regionale post- en koeriersdiensten van de DCW in 2012 is MSG ook gestaag aan de weg aan het timmeren op deze markt. Naast de overname van de DCW volgden er ook overnames van Metropost Twente en Business Post Stadskanaal. Daarnaast rijdt MSG in de nacht en overdag voor TNT in de regio Twente.

Dagelijks verzorgt MSG de post, pakketten en koeriersdiensten voor onder andere de ziekenhuizen MST en het ZGT, Medlon, Saxion, FC Twente en de Gemeente Enschede. Grote namen uit de regio die MSG inmiddels geheel ontzorgt. Voor een groot deel van het MKB in Twente bezorgt MSG inmiddels de (dagelijkse) post maar ze zouden graag nóg meer bedrijven bedienen. De uiteindelijke missie is om dé bezorger van Noord – Oost Nederland te worden en de visie is om dit zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te doen. MSG doet dit door het zoveel mogelijk inzetten van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en een ‘groen’ wagenpark.

Het strategisch partnerschap met MKB Twente is ook weer een belangrijke stap en daarom hebben beide partijen samen een actie opgezet voor de leden van MKB Twente. Beiden richten zich op de regio Twente en vinden het ‘wij’ gevoel enorm belangrijk. Door de samenwerking tussen MKB Twente en MSG kunnen de leden van MKB Twente gebruik maken van de volgende mogelijkheden, aangeboden door MSG:

  • Gratis breng- en haalservice.
  • Extra korting op alle regionale 24 uurs post tot het einde van dit jaar.
  • 2 Gratis entreekaarten FC Twente TOS Business Seats of Heracles Business Seats inclusief drank.

Naar aanleiding van deze actie is het mogelijk dat Jeroen Bos, nieuwe accountmanager bij MSG contact met u opneemt om vrijblijvend te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan is Jeroen (06-83944388/
jbos@msg.eu ) uiteraard bereikbaar.