MKB- Voorzitter roept premier Rutte op: ‘Neem regie in stikstofcrisis

3-10-2019

Mark Rutte moet regie nemen in het stikstofbeleid. ‘Focus op wat wél kan’, verwijst onze voorzitter Jacco Vonhof van MKB-Nederland naar de ondernemersagenda Dit is ondernemen, die hij aan de premier overhandigde gisteren tijdens het jaarcongres.

Vonhof noemt het ‘van de gekke’ dat ‘niemand in bestuurlijk Nederland kennelijk nog durft te bewegen’ vanwege de stikstof, met als gevolg dat bouwvakkers thuis zitten en de woningnood oploopt.

Ook hekelt hij het zwalkend beleid van de overheid. ‘Bedenk waar je naar toe wilt met Nederland, met ondernemerschap, geef richting en houd koers. Dáár hebben ondernemers wat aan, aan een betrouwbare overheid.’

Ter inspiratie kreeg Rutte de ondernemersagenda ‘Dit is ondernemen’ van MKB-Nederland-voorzitter Vonhof mee. Die is te downloaden in het onderstaande bericht.

#ondernemersagenda #ditisondernemen #MKBnederland
#stikstofcrisis