Horizon 2020 tijdens de UT Grants Week

Horizon 2020 tijdens de UT Grants Week

25-09-2014

Wilt u weten hoe u succesvoller subsidies voor onderzoek en innovatie kunt verkrijgen? Of wilt u meer weten over subsidiemogelijkheden voor uw onderzoek? Neem dan deel aan de Grants Week 2014 van de UT. Dit evenement, georganiseerd door het EU-Office, vindt plaats van 21 t/m 23 oktober 2014 en is bedoeld voor alle MKB’ers die (willen) samenwerken met UT-onderzoekers.

Onder het motto “inform, inspire, innovate”, richt de Grants Week zich op informatie over financieringsbronnen voor onderzoek en innovatie en succesverhalen over persoonlijke en gezamenlijke subsidieaanvragen. Ondanks dat dit evenement wordt georganiseerd door het EU-Office, komen zowel Europese als nationale subsidiemogelijkheden aan bod.

In diverse sessies leert u meer over verschillende subsidiemogelijkheden en verwerft u inzicht in subsidiestrategieën. Daarnaast is er ook aandacht voor de algemene aspecten die belangrijk zijn voor de vormgeving van een onderzoeksproject.


Tijdens de Grants Week is er in samenwerking met Kennispark Twente een speciale sessie gewijd aan subsidiemogelijkheden voor het MKB en de industrie. Deze sessie zal plaatsvinden op woensdagmiddag 22 oktober 2014 van 15.00-17.00 uur in The Gallery en richt zich op de diverse financieringsinstrumenten die de nationale en Europese overheden bieden voor het MKB. Vertegenwoordigers van de provincie Overijssel, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het EU-Office zullen een presentatie verzorgen tijdens deze sessie.

Een sessie die focust op diepere inzichten in Horizon 2020 is eveneens bedoeld voor het MKB. Deze sessie zal plaatsvinden op donderdagochtend 23 oktober. Het volledige programma van de Grants Week, inclusief een lijst met sprekers, vindt u hier.

U kunt zich voor elke sessie afzonderlijk online inschrijven. De inschrijving sluit op 10 oktober of eerder indien het maximale aantal deelnemers is bereikt.