Hoeveel geld zijn medewerkers kwijt aan hun woon-werkverkeer?

Hoeveel geld zijn medewerkers kwijt aan hun woon-werkverkeer?

14-09-2017

Wat zijn medewerkers kwijt aan hun woon-werkverkeer? Met Pendle.nl is dit eenvoudig uit te rekenen. De tool laat de huidige reiskosten zien en vergelijkt dit met kosten van alternatieve vervoersmogelijkheden. Kunnen medewerkers geld besparen op hun woon-werkverkeer?

Pendle.nl geeft gebruikers een overzicht van hun kosten in het woon-werkverkeer. Voor medewerkers is het vaak lastig inschatten welke vervoerswijze van en naar het werk het goedkoopste is. Pendle.nl laat dit eenvoudig zien. De kosten van de auto kunnen met één of meerdere alternatieven (zoals openbaar vervoer, elektrische fiets, carpoolen) worden vergeleken. Medewerkers kunnen tot de conclusie komen dat een ander vervoersmiddel een flinke kostenbesparing kan opleveren.

Pendle.nl heeft een quickscan, die in vier simpele stappen al direct inzicht geeft in de reiskosten. Ook kunnen gebruikers kiezen voor een uitgebreide scan, die alle kosten berekent.

Pendle.nl is een initiatief van de twee Beter Benutten regio’s Twente Mobiel en Zwolle-Kampen. Binnen Beter Benutten, een programma van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, zetten Rijk, regio en bedrijfsleven zich gezamenlijk in om de bereikbaarheid van de regio te verbeteren.

Meer weten over mobiliteitsmanagement? Neem contact met ons op.