‘Gezond ondernemen’

7-09-2014

Op woensdag 3 september jl. hebben MKB Twente, Zilveren Kruis Achmea en Oude Vrielink Gezondheidsmanagement (OVGM) een samenwerkingsovereenkomst ondertekend en collectieve afspraken gemaakt.

handtekening

(v.l.n.r. Hennie Oude Vrielink, Jan-Willem Evers en André de Lizer ondertekenen de overeenkomst m.b.t. de samenwerking op het gebied van verzuimpreventie en verzuimbegeleiding tussen Zilveren Kruis Achmea, OVGM en MKB-
Twente.)

Op het gebied van gezondheid, inkomen zekerheden en re-integratie kunnen leden van MKB Twente nu profiteren van vele voordelen en kortingen.

Zilveren Kruis Achmea en Oude Vrielink Gezondheidsmanagement B.V. (Zenderen) willen graag de vitaliteit bevorderen van ondernemers en medewerkers in Twente.
Hiertoe is een overeenkomst gesloten. Het doel is het rendement van de ondernemingen in Twente te verhogen door een optimale ondersteuning op de gebieden van verzuimpreventie, verzuimbegeleiding en verzuimregistratie en verzekeringen. Onder het motto “Naoberschap als rendementsversneller”.

Klik hier voor meer informatie.

mkblogo    logo-blue     oudevrielink