Fysieke advies loket bij MKB Twente

19-10-2018

Voor je naar je werk gaat je ondernemersvraag stellen bij ons fysiek loket?

In samenwerking met Saxion Centrum voor Ondernemerschap, Damsté advocaten – notarissen, KroeseWevers, Werkplein Twente en Rabobank Enschede-Haaksbergen heeft MKB Twente het initiatief genomen om elke woensdagochtend vanaf 8:30 uur een fysiek adviesloket aan te bieden naast ons reeds bestaande digitale loket. Het loket is geopend aan het Ariensplein 1 te Enschede (thuisbasis MKB Twente). Wij zijn klaar om je juridische en financiële vragen te beantwoorden.

Zien we je dan?

Damste Advocaten-Notarissen is een full service advocaten kantoor dat al 150 jaar actief ondernemers in de regio Twente bijstaat bij iedere denkbare juridische vraag.

KroeseWevers Accountants & Belastingadviseurs is een organisatie die zich onder meer bezig houdt met het adviseren van ondernemers op het gebied van accountancy, belastingadvies en financiële (ondernemers)vraagstukken.
Wij kunnen u op financieel, belastingtechnisch en op subsidiegebied volledig ontzorgen.

Werkplein Twente is een samenwerkingsverband tussen de veertien Twentse gemeenten en UWV. Wij werken samen op zowel het gebied van werkzoekendendienstverlening als op het gebied werkgeversdienstverlenin.

Rabobank Enschede-Haaksbergen laat MKB-ondernemers groeien. Dat doen wij met advies over financieren en andere bancaire dienstverlening, maar veelal ook door het ter beschikking stellen van (sector)kennis en onze netwerken. Wij zijn sterk geworteld in Enschede en Twente. Een coöperatieve verbindende bank die dicht bij de zakelijke klant staat, of dat nu een starter, een start up of een snel groeiende MKB’er is.