Bent u een erkend leerbedrijf? Dan heeft u mogelijk recht op de subsidie Praktijkleren 2017

Bent u een erkend leerbedrijf? Dan heeft u mogelijk recht op de subsidie Praktijkleren 2017

22-06-2017

De subsidieregeling praktijkleren is opgesteld met als doel werkgevers te stimuleren tot het bieden van praktijkleerplaatsen en werkleerplaatsen. Hierdoor kunnen uw werknemers zich beter voorbereiden op de arbeidsmarkt en beschikt u over beter opgeleid personeel. Om hiervoor in aanmerking te komen dient de subsidie na afloop van het studiejaar (of einde praktijkleerovereenkomst) te worden aangevraagd. De aanvraagperiode van deze subsidieregeling sluit op 15 september 2017 om 17.00 uur.

In de factsheet, die u hier kunt downloaden, geven wij u meer informatie over de subsidieregeling praktijkleren. De subsidieadviseurs van KroeseWevers verzorgen deze aanvraag graag voor u op basis van 10% “no cure no pay”. Wanneer u een door alle partijen getekende praktijkleerovereenkomst naar ons opstuurt kunnen wij direct beoordelen of u voor de betreffende leerlingen in aanmerking komt voor deze subsidie (tot €2.700,- per leerling).

U kunt contact opnemen met onze subsidieadviseurs Rob Olthuis (rob.olthuis@kroesewevers.nl) of Odmar Hannink (odmar.hannink@kroesewevers.nl).