Drywood Coatings B.V. en MKB Twente zijn een partnerschap aangegaan.

Drywood Coatings B.V. en MKB Twente zijn een partnerschap aangegaan.

20-02-2016

Een partnerschap is een bijzondere vorm van samenwerking tussen partners uit verschillende sectoren, elke partner brengt ‘zijn’ eigen middelen in, bijvoorbeeld geld, kennis, netwerken of menskracht.

Vanuit bovenstaande definitie zijn wij zeer verheugd met deze nieuwe samenwerking en ook trots om een bedrijf zoals Drywood Coatings in onze gelederen van partners te mogen hebben.

Drywood Coatings B.V. heeft al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw een belangrijke positie op de Nederlandse markt verworven op het gebied van ontwikkeling (met een eigen laboratorium) en productie van watergedragen verven, beitsen en lakken.

Naast de business to business markt heeft Drywood Coatings ook een uitgebreid assortiment voor de professionele schilder en de milieu- en kwaliteitsbewuste doe-het-zelver (business tot consumer) en is een innovatief en servicegericht bedrijf dat volop in beweging is voor een duurzame bescherming van houten ondergronden van klanten in Nederland, Europa en verder.

Met gepaste trots willen wij met u delen dat Drywood Coatings hoofdleverancier is van een groot winkelketen (120 filialen) van verven in Noorwegen en is daarmee een voorbeeld en ambassadeur van het ‘Grenzeloos ondernemen’

Ter gelegenheid van onze samenwerking ontvangen alle leden van MKB Twente 10% korting op alle artikelen in de Drywood fabriekswinkel.