December in binnenstad Enschede!

December in binnenstad Enschede!

22-11-2019

De winkeliers zorgen voor de nodige sfeer, zowel rond het Sinterklaasfeest als natuurlijk voor-, en tijdens de kerstdagen! Alle straten zijn een aantal weken geleden alweer mooi verlicht!

Sinterklaas zal op zaterdagmiddag 30 november een aantal winkels bezoeken tijdens zijn bezoek aan de binnenstad. De route kunt u bekijken op de website van Winkelhart Enschede, www.winkelhart-enschede.nl.
Talloze Pieten rijden voorbij per fiets of met muziek en delen pepernoten uit.
Ook dit jaar heeft Enschede Promotie voor de binnenstad weer een aantal mooie activiteiten georganiseerd in samenwerking met Winkelhart Enschede, VHSE, marktbond en gemeente.

Onder andere staat vanzelfsprekend Winter Wonderland weer op de agenda. Ook de schaatsbaan op de oude markt zal weer van de partij zijn!
En op 14 en 15 december organiseert de Haverstraatpassage haar jaarlijkse kerstmarkt van 12.00-17.00.

Bereikbaarheid;
Gezien de opbrekingen aan de oldenzaalsestraat lijkt het alsof de Heurne niet bereikbaar is, ECHTER….Vanaf de Hoge Bothofstraat kunt u de Heurne voor 11.00 nog gewoon in- en uitrijden. Fietsend en wandelend kan de gehele dag! Alle ondernemers zijn dus écht gewoon bereikbaar en maken er graag met u tijdens deze gezellige dagen graag een feestje van!