Creative ICT en Addictive bundelen hun krachten

Creative ICT en Addictive bundelen hun krachten

20-02-2018

Creative ICT en Addictive gaan per 15 februari samen verder onder de naam Creative ICT.

Een technische partner met focus op conversie en resultaat en een creatieve partner met focus op visuele communicatie die hun krachten bundelen, dan mogen we gerust spreken van een klassieke win-win situatie.

 

Full service digital agency

Creative ICT en Addictive -twee prestigieuze Twentse bureaus- slaan de handen ineen en zullen hun dienstverlening voortzetten onder de naam Creative ICT.  Het full service internetbureau heeft het in visuele communicatie gespecialiseerde Addictive recentelijk overgenomen.  “ Om een opdrachtgever volledig te kunnen ‘ontzorgen’ vinden wij het van belang dat onze verschillende disciplines onder 1 dak samenkomen”, aldus Bas Janssen, CEO van Ceative ICT. “ Eén contact, één intake en het volledige spectrum aan marketing specialisten en developers tot je beschikking. Wij zijn nu nog completer,  een full service digital agency met maar 1 doel voor ogen, gegarandeerd online succes voor onze opdrachtgevers.”

Het team van Creative ICT bestaat uit een twintigtal specialisten en is voorloper op gebied van digitale trends- en ontwikkelingen. Het gebruik van film in advertenties en andere online uitingen is bewezen effectiever en leidt tot meer conversie. Het maken van kwalitatief hoogwaardige films is de core business van Addictive waardoor we ons met recht een totaalpartner kunnen noemen.


Totaalpartner in online succes

Addictive is, als specialist in creatieve en effectieve visuele communicatie met als kernactiviteit volledige filmproducties, een belangrijke partner geworden voor verscheidene partijen. “We hebben in ons vakgebied een goede reputatie opgebouwd”, zegt Nancy Rosberg: “maar online succes behalen met het product waar je in hebt geïnvesteerd behoeft een partner die beschikt over alle vakkennis/expertise op dat gebied. Wij – ik, Jeroen en Jasper Niessink – konden hier hooguit een adviserende rol in spelen waarbij we in het verleden al met grote regelmaat onze opdrachtgever(s) doorverwezen naar Creative ICT. Nu kunnen we – samen met Bas en zijn specialisten –  onze opdrachtgevers volledig ontzorgen, de lijntjes zijn kort, efficiënt en resultaatgericht.

Bas Janssen en Nancy Rosberg verheugen zich enorm op de samenwerking.  “ We werken al langere tijd samen aan diverse projecten en nu gaan we dat voortzetten als één team, onder één dak. De reacties van een aantal ingewijde opdrachtgevers zijn bijzonder positief, aldus Nancy Rosberg, ook zij zijn blij met deze bundeling van krachten.  De markt verwacht nu eenmaal een totaalpartner, de opdrachtgever heeft geen enkele  behoefte om de spil te zijn in een netwerk van verschillende partners op verschillende vakgebieden”, vervolgd Bas Janssen.

Creative ICT behoort tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2017 behaalden zij een 44e plaats in de FD Gazellen-lijst en een 17e plaats in de Fast50.

Klik hier voor meer informatie.