Creative ICT lanceert nieuw zorglabel: Creative Care

Creative ICT lanceert nieuw zorglabel: Creative Care

30-11-2017

23 november lanceerde onze strategische partner Creative ICT het nieuwe label Creative Care op het Mobile Healthcare Congres te Utrecht. Zoals de naam al doet vermoeden focust het label zich volledig op toepassingen voor de patiënt. Tezamen met Deloitte kan het Enschedese internetbedrijf niet alleen intuïtieve oplossingen creëren, maar tegelijkertijd voldoen aan de complexe wet- en regelgeving omtrent patiëntgegevens.

Bas Janssen: een speciale focus vraagt om een speciaal label

Creative ICT heeft al meerdere websites en applicaties voor klanten in de zorg mogen ontwikkelen. Voor onder andere het gefuseerde Ariens Zorgpalet en Bruggerbosch en Nedap Healthcare. Maar een  zorgaanbieder heeft logischerwijs een andere focus dan de doorgaanse Magento webshop-houders. De patiënt staat centraal en zijn of haar behoeftes.

“De conversie van een zorgaanbieder is veelal het aanbieden van de juiste informatie aan de juiste patiënt of cliënt. En omdat het uitgangspunt van deze klant zodanig anders is, hebben we besloten dit onder een apart zorglabel te zetten. Zodoende hebben we een partnership met Digital Health Compliance van Deloitte kunnen aantrekken zodat we samen met hen kunnen zorgen dat het product van de zorgaanbieder voldoet aan de complexe wet- en regelgeving omtrent zorg en patiënt.” – Bas Janssen, Creative CEO.

Creative ICT heeft de smaak te pakken: ze blijven stug doorgroeien

Creative ICT kende een gouden oktobermaand. Tweemaal vielen zij in de prijzen door de enorme groei die zij het afgelopen jaar maakten. Het fullservice internetbedrijf heeft met het nieuwe kantoor en een groeiend team de vraag aan klanten kunnen beantwoorden. Maar de nuchterheid blijft aanwezig. “We groeien hard, en dat is fantastisch om te zien. Maar tegelijkertijd is een gezond bedrijf logischerwijs de belangrijkste focus. We ervaren een gecontroleerde groei waarbij we het eeuwenoude vraag en aanbod altijd blijven raadplegen.” – Bas Janssen, Creative ICT.