Al gehoord van Pendle.nl?

Al gehoord van Pendle.nl?

26-10-2017

Pendle is een online tool dat gemakkelijk en overzichtelijk de kosten van uw
woon-werkverkeer in beeld brengt. De kosten van uw huidige vervoermiddel kunnen worden vergeleken met die van andere vervoerswijzen. Dit is uniek in Nederland!

Kosten

Veel medewerkers weten vaak niet wat de kosten van hun auto in het woon-werkverkeer zijn. De meesten nemen alleen de brandstofkosten in beeld, maar er zijn nog veel meer kosten! Naast de auto zijn er nog veel meer vervoersmiddelen. Met Pendle kunt u het beste zien welk vervoersmiddel het beste is in u situatie, dit is afhankelijk van de reistijd, gemak en kosten. Dit is een mogelijkheid voor besparing!

Scan

Voor je van Pendle optimaal gebruik kan maken moet je een Quick scan en een Uitgebreide scan uitvoeren. De Quick scan geeft snel en gemakkelijk een kostenbeeld, na deze scan komt de Uitgebreide scan die gemiddelden en veronderstellingen invult. Deze kan je makkelijk aanpassen. Nu kan u uw vervoermiddel vergelijken.

Populair?

Binnen 3 maanden tijd is Pendle.nl 1.300 keer bezocht. 85% was nieuw bezoeker en 250 bezoekers hebben zich geregistreerd.  

Ook nieuwsgierig geworden? Ga dan naar www.pendle.nl en bekijk welk vervoersmiddel u het beste kunt gebruiken.