Bezoek Miles op de ICT&LOGISTIEK-beurs

Bezoek Miles op de ICT&LOGISTIEK-beurs

22-10-2019

Op 5, 6 en 7 November staat de slimme koeriers oplossing van MSG, Miles op de ICT & Logistiek beurs (stand A040) in Utrecht. Je kun je hieronder gratis registreren. Bovendien verloot MSG onder alle registraties een duurzame laptoptas!

Seminars

Tijdens de beurs wordt er twee keer een seminar gegeven. Op woensdag 6 november 14:45-15:15 en donderdag 7 november 11:45-12.15.

Onderwerp

De stikstofoplossing van de regering is als een kaartenhuis in elkaar gestort, maar de strijd is nog niet gestreden.

We gaan voor minder uitstoot op de Nederlandse wegen. Hoe? Gewoon, door slimmer om te gaan met technologie die gewoon voorhanden is. Dagelijks rijden er honderden koeriers over onze wegen, maar waar rijden ze precies? Hoe vol zijn ze geladen? Kunnen ze onderweg niet nog een andere zending bijladen?

Het is geen rocketscience, het is een kwestie van vraag en aanbod. Miles heeft als doelstelling de vraag en aanbod beter op elkaar aan te laten sluiten en daarmee 50% minder lege koerierskilometers te rijden! Wil je weten hoe jij ook (stevig!) mee kunt bouwen aan duurzame logistiek in Nederland? Ontdek het tijdens mijn seminars. Graag tot dan!

Eric van den Bergh – Manager Business Development Miles Delivery

Benieuwd naar het verhaal van Miles? Ontdek het op 6 en 7 november tijdens de ICT & Logistiek beurs. Via deze link kun je je gratis registreren. Onder de registraties verloot MSG een duurzame laptoptas, helemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Je bent van harte welkom!

Aanmelden