Anne te Koppele|ma, 18 september 2023|Algemeen

Hef samen het glas op Tessa Boomkamp

Borrelen, netwerken en heerlijk eten terwijl je ondertussen luistert naar prachtige prachtige muziek. Tessa Boomkamp, de beroemdste muzikant uit Borne viert dat ze 30 jaar in het vak zit en doet dat samen met Edwin Evers, Bennie Jolink, Lois Lane, Edsilia Rombley, Herman Beumers, Dri3man en Astrid Akse.

Allemaal staan ze samen met Tessa in het Wilminktheater om er een spectaculaire avond vol muziek van te maken. Voor wie deze avond écht in de watten wil worden gelegd, bestaat er een vip arrangement. Vips kunnen voorafgaand aan het concert heerlijk dineren in de Grote Kerk, waarbij Tessa zelf ook aanschuift. Er worden ondertussen verhalen over haar verteld en de avond wordt gevuld met prachtige akoestische optredens.

Na afloop trekken de vips naar het Muziekcentrum Enschede voor het grote concert. Daar zijn zitplekken gereserveerd met een aparte bar en foyer. Natuurlijk kunnen de echte feestgangers ook de zaal in om Tessa van dichtbij te bewonderen. Schuif aan met uw relaties of collega’s en maak gebruik van ons arrangement (diner, concert en naborrel).

Als MKB-lid kunt u met de speciale actiecode Tessa30MKB kaarten bestellen voor € 90,00 (normaal tarief € 100,00). Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus reserveer snel! Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met Heleen ten Thij van het Wilminktheater: h.tenthij@wilminktheater.nl 06-18132731

Heb je vragen?

Contact opnemen