Anne te Koppele|di, 28 juni 2022|Algemeen

Even voorstellen .. nieuwe leden

Eline Kouijzer van E-Line Vision, 3D-Vormgever architectuur

Eline Kouijzer is 3D-vormgever op het gebied van architectuur. Zij tekent woningen die nog gebouwd moeten worden in haar computer, op deze manier is het visueel direct duidelijk hoe de woning eruit komt te zien al voordat deze gebouwd is.  Kleur, compositie en licht kunnen een geweldige sfeer neerzetten en een goede indruk geven hoe een woning er uit komt te zien! Het is Eline’s passie om een fotorealistisch beeld te ontwerpen in 3D.”

Ruben van den Burg  van SalesPrikkels, voor salesadvies, -coaching & training

SalesPrikkels ontdekt & activeert onbenut potentieel op weg naar meer commercieel succes! Herken je het volgende: je doet elke dag je uiterste best om klanten te bedienen, maar hebt het gevoel dat er meer in zit dan je er uithaalt. Veel MKB-bedrijven zorgen echt goed voor hun klanten, maar de mensen die er werken weten tegelijkertijd dat ze iets laten liggen. SalesPrikkels noemt dat ‘onbenut potentieel’.

SalesPrikkels heeft er plezier in, én is er goed in om samen met jou het onbenutte potentieel binnen jouw bedrijf in kaart te brengen en vervolgens te activeren. Wij dagen je uit!

Heb je vragen?

Contact opnemen