Nancy Trip|di, 17 augustus 2021|Algemeen

Wie zich nu al richt op structureel thuiswerken na de coronaperiode kan op termijn geld besparen, flink bijdragen aan CO2-reductie en het welzijn van werknemers een boost geven.

De kracht van de voucherregeling is dat u een voucher aanvraagt. Deze voucher wisselt u in voor een subsidie. Dit bedrag besteed u aan de inzet van een deskundige die o.a. helpt bij beleids-, cultuur-, facilitair- en  ICT- gerelateerde zaken. Deze deskundige staat met begeleiding en expertise klaar om een thuiswerkplan te ontwikkelen. Zo is deskundigheid binnen handbereik die u dekt met een provinciale subsidie. Waarom zou u deze fantastische kans niet benutten?

 

Waarom deze voucher aanvragen?

Steeds meer organisaties en bedrijven willen thuiswerken na corona vasthouden. Het is makkelijk om jouw personeel een aantal dagen in de week structureel te laten thuiswerken.

Daarvoor is het wel nodig een aantal zaken op het gebied van bedrijfsbeleid en -cultuur, werkfaciliteiten thuis en ICT gerelateerde zaken goed te regelen.

Afspraken om die zaken goed te regelen komen in een thuiswerkplan.

De voucher zorgt voor een subsidie, deskundige en een gedegen plan om een nieuwe toekomst te creëren voor het thuiswerken.
Wie zich nu al richt op structureel thuiswerken na de coronaperiode, kan op termijn geld besparen, flink bijdragen aan CO2-reductie en het welzijn van werknemers een boost geven. Zo profiteert u nu en in de toekomst van het thuiswerk-plan.

De voordelen

Hogere productiviteit bij personeel;
Besparing in reiskosten, gas en energie;
Minder kosten voor kantoorruimte door het invoeren van flexplekken;
Betere balans werk-privé; geeft hoger gevoel van welzijn;
Miljoenen autokilometers besparen en minder CO2 uitstoot.

 

Vraag je voucher aan via deze link. 

Heb je vragen?

Contact opnemen