Anne te Koppele|vr, 22 oktober 2021|Algemeen

Van #COVID-19 naar #GOFIT-21
Eind september vond de 7e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats!
Met als thema van #COVID-19 naar #GOFIT-21.

In samenwerking met Twente Mobiel zijn er in deze Vitaliteitsweek drie e-bikes van MKB Twente in gebruik genomen bij MKB-ondernemer Carel Lurvink.

‘Verschillende medewerkers hebben uitgeprobeerd hoe het is om met de e-bike naar het werk te gaan i.p.v. met de auto’, zo vertelde een medewerker die dagelijks van Almelo naar Enschede reist.

Carel Lurvink doet er alles aan om de medewerkers te laten ervaren hoe je fitter kunt blijven en worden door meer beweging. Naast de e-bikes zijn er ook speed pedelecs ingezet. De eerste reactie kwam van HR-manager Floortje Koobs: ‘De werknemers zijn dolenthousiast, en we hadden geluk met het weer er werd gretig gebruik gemaakt van de fiets’

Fietspotentie in Twente

Binnen Twente woont ongeveer de helft van alle werknemers op fietsafstand van werk. Dit potentieel wordt momenteel echter nog lang niet benut. Binnen Twente reist zo’n tweederde van de werknemers dagelijks met de auto van en naar werk. Door dit initiatief maakt Carel Lurvink haar medewerkers bewust van de voordelen die fietsen met zich meebrengt.

Ook een e-bike uitproberen? Stuur een e-mail naar relatiebeheer@wordpress-802619-4310478.cloudwaysapps.com of bel met Laura Reimerink,  tel. 06-2973 5820.

Heb je vragen?

Contact opnemen