Anne te Koppele|di, 6 juni 2023|Algemeen

Albert van Winden (drs.ing.) geboren in Rotterdam (1955), maar al vanaf 1994 woonachtig in Twente, is onlangs benoemd tot nieuwe directeur bij Tib Advies. Hij volgt Gerard Nijhof op die jarenlang de voorman was voor TIB Advies. Albert heeft inmiddels zijn pensioen gerechtigde leeftijd bereikt, maar is nog steeds maatschappelijk betrokken als voorzitter MKB Twente, secretaris Stichting Ondernemend Twente en voorzitter Stichting De Bijenhoek. Daarnaast participeert hij in diverse Twentse overlegorganen met overheid en onderwijs. Na een loopbaan als senior adviseur bij KplusV, directeur/bestuurder van BAR-Afvalbeheer NV, Programma-manager Optimalisatie Afvalketen voor de gemeente Amsterdam, algemeen directeur bij Twente Milieu, vervulde hij tot 2009 diverse functies die zich het best laten omschrijven als dienstverlenend.

Met de kennis en het netwerk dat Albert heeft, willen we met TIB advies ons onderscheidend profileren bij MKB’ers in Twente. Niet door de prijs alleen, maar door kennis, passie en ervaring van de betrokken professionals dat ze met plezier door geven aan de ondernemers. Hierdoor kunnen MKB’ers beter betekenis geven aan hun diensten en/of producten zodat hun bedrijven succesvoller kunnen worden en nog meer bij gaan dragen aan werkgelegenheid en het Bruto Twents Geluk.

(Bron: TIB Advies)