Anne te Koppele|ma, 16 oktober 2023|Algemeen

Daar is hij dan… de aftermovie van het MKB ondernemersevent tijdens de Military Boekelo – Enschede gemaakt door Erik van Essen & Tygo Koopman van DSTNCT Media!

Bekijk hem hier

In samenwerking met ArboNed, Rabobank en Novel-T begonnen we in de middag met het MKB Business event bij de Koninklijke Grolsch. Daar vond een inspirerende krachtige opening plaats door Jacco Vonhof met als thema ‘Werkgeluk’. Want hoe voorkom je verzuim? Hoe houd je werknemers betrokken? En hoe houd je de verschillende generaties gelukkig op het werk?

Daar werd op het Military terrein in het Rabobank VIP paviljoen verder op ingegaan door middel van een panel gesprek. Dank aan Albert van WindenIrma van Dijk ????Bianca ScreeverMartijn GeerdinkEster Zeeman en natuurlijk de dagvoorzitster Rachel Denneboom.

Na een heerlijk buffet in de Rabobank tent met netwerkborrel, eindigde de dag bij de Military Boekelo Classic Night Fair.

#mkb #inspiratie #militaryboekelo #partnership Speciale dank aan Yvette FokkertYvonne Kholmy – de JongGert-Jan KlandermanJaap Hulshof  & Albert van Winden voor het organiseren.

Heb je vragen?

Contact opnemen