Anne te Koppele|vr, 7 oktober 2022|Algemeen

Overijssel Onderweg, de nieuwe overkoepelende naam voor Regio Twente Mobiel en regio Zwolle Mobiel, is een mobiliteitsinitiatief van provincie Overijssel.

Overijssel Onderweg werkt samen met werkgevers aan minder, andere en schonere mobiliteit. Via hybride werken, fietsstimulering en de inzet van de juiste mobiliteitsmix streeft Overijssel Onderweg naar minder files, minder CO2 uitstoot, meer vrijheid in werk- en reistijden en vitalere medewerkers.

Overijssel Onderweg is gestart met een gratis collegetour hybride werken
Op weg naar een andere manier van werken en reizen

Wel of niet werken op kantoor, andere manieren van woon- werkreizen. De afgelopen jaren hebben we daar allemaal veel ervaring mee opgedaan. Wat werkt wel, en wat kan beter? Hoe doen anderen het. Welke werkstrategie is de juiste? Hoe voorkom je dat het kantoor nog maar twee dagen in de week volledig nodig is. Wat is de impact voor de organisatie de samenwerking en de cultuur?

Om ervaringen te delen en om antwoord te vinden op deze vragen biedt Overijssel Onderweg, de collegetour hybride werken aan. Specifiek voor bedrijventerreinen en parkmanagers. En voor een beperkt gezelschap van maximaal 10 deelnemende bedrijven per terrein.

In deze collegetour werk je concreet aan de uitdagingen voor het (opnieuw) organiseren van werk, het herinrichten van de werkomgeving en hoe je je medewerkers meeneemt in de verandering. Je rondt de tour af met een roadmap voor jouw organisatie. Lees hier meer over dit mooie initiatief en waar je je kunt aanmelden.

Heb je vragen?

Contact opnemen