Anne te Koppele|do, 15 december 2022|Algemeen

Wij helpen jou en je medewerkers graag om gezond te blijven! Daarom is MKB Twente een samenwerking aangegaan met Zilveren Kruis en Centraal Beheer.

Duurzame inzetbaarheid van werknemers is belangrijker dan ooit! Dit geldt zeer zeker ook voor MKB-ondernemers. Fitheid, vitaliteit en adequate zorg staan bij menig werkgever hoog op de agenda. Zilveren Kruis en Centraal Beheer bieden op maat gesneden verzekeringen met hoge kortingen en extra vergoedingen. Leden van MKB Twente en hun medewerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke kortingen op hun zorgverzekering.  Ook werkgeversverzekeringen (verzuim) en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen vallen onder het brede aanbod van deze partijen. Vanzelfsprekend kunnen ZZP’ers ook terecht bij Zilveren Kruis en Centraal Beheer. Diensten voor duurzame inzetbaarheid van werknemers worden eveneens tegen een scherp tarief  aangeboden.

Kortom, Zilveren Kruis en Centraal Beheer hebben een mooi aanbod voor de leden van MKB Twente. Meer weten? Neem rechtstreeks contact op en/of bekijk de websites door op de bedrijfsnaam te klikken.

Contactgegevens 

Zilveren Kruis|
Jareau van Gils
Tel. 06-13614656
jareau.van.gils@zilverenkruis.nl

Centraal Beheer
Jan Blokzijl
06-53415058
jan.blokzijl@achmea.nl

 

Heb je vragen?

Contact opnemen