Anne te Koppele|di, 18 april 2023|Algemeen

Collegetour Overijssel Onderweg: Hybride werken raakt de identiteit van organisaties.

Hybride werken. We hebben het met z’n allen in de coronatijd leren ontdekken. Nu het vanuit corona-oogpunt niet meer persé nodig is, rest de vraag: waarom werken we hybride? Een vraag die aan bod komt tijdens de collegetour Hybride Werken. Een vraag die inzicht geeft in de identiteit van een organisatie, in de visie, in de ambitie. Oftewel, hybride werken gaat over meer dan deels thuiswerken en deels op kantoor. Via een serie verhalen wil Overijssel Onderweg inzicht geven in waar de collegetour voor staat, hoe organisaties met het thema bezig zijn en hoe we van elkaar kunnen leren.

De collegetour van Overijssel Onderweg is exclusief voor werkgevers op een aantal geselecteerde bedrijventerreinen in Overijssel. Het maakt niet uit in welke branche je zit, of je nu 50 of 5.000 medewerkers hebt of waar je ambitie ligt. Als je jouw organisatie wilt ontwikkelen of verder perfectioneren naar een hybride manier van werken en reizen, dan is deze collegetour geschikt voor jou!

Lees verder of neem direct contact op met de mobiliteitsmakelaar van Overijssel Onderweg Arnold Helfrich: 06 2535 7227, a.helfrich@overijssel.nl

 

Heb je vragen?

Contact opnemen