Anne te Koppele|do, 16 mei 2024|Algemeen

Maak van jouw zakelijke zomerborrel of jaarafsluiting een onvergetelijke ervaring met de bitterzoete komedie HARMONIE! Deze zomer trakteren Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede jouw team op een avond vol muziek, humor, meeslepende verhalen en onvergetelijke momenten. Perfect voor een gezellige avond uit met collega’s of een bijzondere afsluiting van de zomer.

Speciaal voor MKB Twente bieden we nu een geweldige kans: koop kaarten vóór 1 juni en ontvang € 10,00 vroegboekkorting per kaart! Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zorg dat je verzekerd bent van de beste plaatsen voor deze unieke theaterervaring.

Kom naar de zomerkomedie HARMONIE en beleef samen met jouw team de magie van het theater. Laat ons je bezoek naar een hoger niveau tillen terwijl jij ontspant en geniet van het beste dat het theater te bieden heeft.

Vraag naar de mogelijkheden en maak van jouw zakelijke bijeenkomst een unieke ervaring. Voor meer informatie of om kaarten te reserveren, stuur een e-mail naar: h.tenthij@wilminktheater.nl.

Reserveer je kaarten hier

Heb je vragen?

Contact opnemen