Anne te Koppele|vr, 23 december 2022|Algemeen

Beste ondernemer,

Nog even en we schrijven 2023. Wat zal ons dat brengen? Nieuwe kansen na de corona- en de energiecrisis? We weten als geen ander dat een sterk MKB de kurk is waarop de Twentse economie drijft. Maar hoe houden we die krachtig, toekomstbestendig en sterk? Dat kan alleen als we ons als MKB’er blijven ontwikkelen, ons blijven inzetten op innovaties, verduurzaming en digitalisering. Ook weer in 2023. Maar niet alleen materieel, ook mentaal. Alleen dan kunnen we als MKB bijdragen aan de oplossingen waar we als Twentse samenleving voor staan. 2023 zal echt wel weer anders zijn dan 2022. Want de wereld verandert continue. Dat vraagt om aanpassingen bij elke MKB’er. Als we alleen al denken aan de stijgende energieprijzen, tekort aan grondstoffen, tekort aan vakmensen, stijgende inflatie…

In 2023 willen we je daarbij als lid van MKB Twente daarbij ondersteunen met diverse kennisbijeenkomsten om je over deze onderwerpen – die belangrijk zijn voor een toekomstbestendig MKB- te inspireren.

Om daarmee te beginnen, willen wij je op 26 januari aanstaande graag informeren over onze events in 2023. Dit doen we tijdens een mooie en gezellige Nieuwjaarswandeling op Landgoed Singraven. De uitnodiging staat online, dus meld je aan en save the date!

Het Bruto Twents Geluk komt niet vanzelf, maar mét elkaar kunnen we er wel voor zorgen dat dit ook in 2023 weer een goede voldoende zal zijn. We wensen je hele mooie en gezellige feestdagen toe, een gelukkig 2023 en een goede gezondheid voor jou en jouw dierbaren!

Namens het bestuur van MKB Twente en Team
Albert van Winden, voorzitter

Heb je vragen?

Contact opnemen