Anne te Koppele|di, 23 mei 2023|Algemeen

Voor Overijsselse MKB ondernemingen in de maakindustrie-sector is er nu subsidie beschikbaar om stappen te zetten op het gebied van digitalisering en/of circulair ondernemen. Deze subsidie wordt aangeboden vanuit de provincie Overijssel en kan ingezet worden op de volgende activiteiten:

Activiteit A: Het uitvoeren van digitaliseringsactiviteiten voor een onderneming die in Overijssel is gevestigd. Hiervoor moet je een EDIH-scan of EDIH-assesment laten uitvoeren.
Activiteit B: Het uitvoeren van circulaire activiteiten voor een onderneming die in Overijssel is gevestigd. Hiervoor moet je een CIRCO-track of de werkplaats circulair organiseren van Saxion volgen.

Een aanvrager kan 2 keer subsidie aanvragen, 1 keer voor activiteit A en 1 keer voor activiteit B. Een verbonden onderneming van moeder-dochter-zuster onderneming wordt gezien als 1 aanvrager.

Je kunt aanvragen tot uiterlijk op 30 november 2023 voor 17.00 uur of totdat het budget bereikt is.

Vraag het hier aan of lees hier meer informatie